Χημικά Εργαστήρια | Σκαράκης Μιχάλης

Μούστος-Κρασί

 

Διανύοντας, το τέλος της τρίτης δεκαετίας με καταξίωση στον επαγγελματικό χώρο, έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την εμπειρία, την παράδοση και τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης στο κρασί.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται τόσο σε επίπεδο χημικών αναλύσεων σε μούστο-κρασί, όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικού χαρακτήρα σε θέματα οινοποίησης, αγοράς μούστου, επιλογής ποικιλίας και αρμονικού συνδυασμού ποικιλιών.

Περισσότερα...

Τρόφιμα

 

Με την πολυετή πείρα μας στον τομέα των τροφίμων, έχουμε τη δυνατότητα εξέτασης, με ακρίβεια και υπευθυνότητα, των παρακάτω βασικών παραμέτρων :

Περισσότερα...

Δημητριακά-Ελαιούχοι σπόροι-Ζωοτροφές

Το εργαστήριο διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αναλύσεις δημητριακών, ελαιούχων σπόρων και ζωοτροφών.

Επίσης μπορεί να ανταποκριθεί  σε ένα πλήθος παραμέτρων σε αυτά τα προιόντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Περισσότερα...

Νερό

 Στον τομέα του νερού, το εργαστήριό μας έχει την δυνατότητα ενός μεγάλου εύρους αναλύσεων.

 

 Πόσιμο νερό

 Μια πρώτη εξέταση του νερού, από την οποία θα λάβουμε αρκετά συμπεράσματα, στο αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Περισσότερα...

Λάδια

Ελαιόλαδο

Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος αναλύσεων που αναλαμβάνει το εργαστήριό μας, με σκοπό να ελεγχθεί το ελαιόλαδο, όχι μόνο ως προς την ποιότητά του, αλλά και ως προς τη νοθεία του.

Μια πρώτη εξέταση του ελαιολάδου αφορά

Περισσότερα...

Δείτε επίσης

Το ελαιόλαδο κρατάει τα σκήπτρα των λιπαρών υλών

Το ελαιόλαδο κρατάει τα σκήπτρα των λιπαρών υλών

Καταχώρηση 2018/08/14 Τα λιπίδια (κοινώς λίπη & έλαια) έχουν τεράστια συμβολή στη διατροφή μας. Κατά την άποψη των διαιτολόγων σε μια σωστή διατροφή η συμμετοχή των λιπιδίων δεν πρέπει να...

Λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά

Λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά

Καταχώρηση 2014/09/19 Ο απλός καταναλωτής σίγουρα έχει αναρωτηθεί που οφείλεται η διαφορετικότητα του χρώματος των κρασιών και ειδικότερα η μεγάλη γκάμα αποχρώσεων των κόκκινων κρασιών. Σε κάθε σύγχρονη οινοποίηση το...