Χημικά Εργαστήρια | Σκαράκης Μιχάλης

Δημητριακά-Ελαιούχοι σπόροι-Ζωοτροφές

Το εργαστήριο διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αναλύσεις δημητριακών, ελαιούχων σπόρων και ζωοτροφών.

Επίσης μπορεί να ανταποκριθεί  σε ένα πλήθος παραμέτρων σε αυτά τα προιόντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • υγρασία
  • πρωτεΐνες
  • λιπαρά
  • ακατέργαστες ίνες
  • μέταλλα
  • αφλατοξίνες B1, B2, G1, G2
  • ωχρατοξίνη Α

 



 

Στον τομέα του σιτηρών το εργαστήριο, είναι ένα από τα ελάχιστα στον χώρο, που έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με τον προσδιορισμό υλών που δεν ανήκουν σε σιτηρά βάσεως υψηλής ποιότητας.

Ειδικότερα στο σκληρό σιτάρι υπάρχει μακρά εμπειρία ως προς τον προσδιορισμό:

  • υαλωδών κόκκων
  • αλευρωδών κόκκων
  • κόκκων μαλακού σίτου     

 

Για την αρτοποιητική ικανότητα του  σίτου και του αλεύρου, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής  εξειδικευμένων αναλύσεων όπως :

  • αλβεογράφημα
  • φαρινογράφημα
  • εξτενσιογράφημα
  • αριθμός πτώσης κατά Hagberg
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Δείτε επίσης

"Αλκοόλ..να το πίνουμε ή να το αφήνουμε να μας πίνει; Η επιλογή είναι δική μας! "

"Αλκοόλ..να το πίνουμε ή να το αφήνουμε να μας πίνει; Η επιλογή είναι δική μας! "

Καταχώρηση 2015/05/12 "Πάμε για ένα ποτό το βράδυ.. Δεν είμαι καλά.. θέλω να πιω.. θέλω να ξεχάσω.." Πάντα θα "βγαίνουν" μπροστά μας καταστάσεις που θα μας ωθούν να πίνουμε ένα...

Ελαιόλαδο και οξύτητα

Ελαιόλαδο και οξύτητα

Καταχώρηση 2015/03/09 Στις ενδείξεις του τυποποιημένου ελαιόλαδου, που θα βρει ο καταναλωτής στα καταστήματα τροφίμων, καλό είναι, να είναι προετοιμασμένος, ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις, θα δει αναγραφή της τιμής της...