Χημικά Εργαστήρια Αθηνών

Τρόφιμα

 

Με την πολυετή πείρα μας στον τομέα των τροφίμων, έχουμε τη δυνατότητα εξέτασης, με ακρίβεια και υπευθυνότητα, των παρακάτω βασικών παραμέτρων :

 

  • υγρασία
  • πρωτεΐνες
  • λιπαρά
  • υδατάνθρακες
  • ακατέργαστες ίνες

 

καθώς επίσης και πιο εξειδικευμένων, όπως :

  • βαρέα μέταλλα
  • βιταμίνες
  • συντηρητικά  (σορβικό οξύ, βενζοϊκό οξύ, θειώδες οξύ)
  • αφλατοξίνες Β1, Β2, G1, G2  (σε ξηρούς καρπούς)
  • αφλατοξίνες Μ1, Μ2 (σε γάλα, γαλακτοκομικά)
  • ωχρατοξίνη Α (σε καφέ, κακάο, σταφίδες)

 



 

Έχουμε την ικανότητα να δώσουμε στον τυποποιητή, τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές που χρειάζονται, για την επισήμανση και τη διάθεση του τροφίμου στο εμπόριο, σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων & Ποτών.

 

Επίσης παρέχουμε στον τυποποιητή, την διαθρεπτική επισήμανση του τροφίμου (όταν αυτή απαιτείται) και που αφορά τις παραμέτρους :

  • ενεργειακή αξία
  • πρωτεΐνες
  • υδατάνθρακες
  • σάκχαρα
  • λιπαρά
  • κορεσμένα λιπαρά οξέα
  • αλάτι (NaCl)

Τέλος παρέχουμε στον τυποποιητή και την ενδεικτική ημερήσια πρόσληψη ανά μερίδα τροφίμου (GDAs), με βάση τη δίαιτα των 2000 θερμίδων ενός ενήλικα, που αφορά τις παραμέτρους :

  • ενεργειακή αξία
  • σάκχαρα
  • λιπαρά
  • κορεσμένα λιπαρά οξέα
  • νάτριο
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Δείτε επίσης

Δημητριακά-Ελαιούχοι σπόροι-Ζωοτροφές

Δημητριακά-Ελαιούχοι σπόροι-Ζωοτροφές

Το εργαστήριο διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αναλύσεις δημητριακών, ελαιούχων σπόρων και ζωοτροφών. Επίσης μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα πλήθος παραμέτρων σε αυτά τα προιόντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Νερό

Νερό

Στον τομέα του νερού, το εργαστήριό μας έχει την δυνατότητα ενός μεγάλου εύρους αναλύσεων. Πόσιμο νερό Μια πρώτη εξέταση του νερού, από την οποία θα λάβουμε αρκετά συμπεράσματα, στο αν...